De ce sa aleg o casa metalica


Avand in vedere faptul ca aceste constructii necesita costuri de intretinere mai reduse iar durabilitatea lor in timp este una mare, rezulta cel mai bun raport calitate pret


Structura metalica necesita un timp de executie considerabil redus fata de structura clasica. Datorita faptului ca profilele sunt etichetate corespunzator, preasamblarea acestora se face simplu si rapid cu ajutorul suruburilor speciale. Astfel putem spune ca montajul structurii pe fundatie castiga timp. In mod normal, o casa pe structura metalica poate fi finalizata la cheie in doar 90 de zile.


Sisteme care ating cele mai inalte valori de izolare atat termic cat si fonic, conform atestarilor facute.


Suprafetele interioare utile sunt cu 10% mai mari decat la o casa pe structura clasica, spre exemplu: la o casa de 128 m2 construiti, casa pe structura metalica ar avea 111 m2 utili, iar pe sistemul clasic, aceeasi casa ar avea doar 98 m2 utili. Acest lucru denota un avantaj demn de luat in considerare.


Calitatea constructiei pe tructura metalica , realizata cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora, beneficiind de precizie milimetrica, astfel obtinand suprafete perfect drepte,unghiuri de 90 de grade, fara grinzi si fara stalpi inestetici, avand posibilitatea unor spatii deschise mai mari, neafectand stilul arhitectural.


Se executa cu usurinta orice fel de cladire indiferent de domeniul de activitate care ii va fi destinat.


Deoarece sunt aspecte demne de luat in considerare, elementele oferite au certificari si teste cu privire la acestea.


Datorita faptului ca structura metalica este prefabricata, se poate monta in anotimpurile reci fara masuri speciale.