Servicii oferite

Rim Art Construct este un partener de incredere care va ofera o paleta foarte larga de servicii la preturi exceptionale.

CERERE OFERTA


Ai nevoie de un deviz de lucrari pentru realizarea unei case la rosu sau finalizarea unei case la cheie?

Case la rosu

Ce inseamna de fapt „casa la rosu” si ce etape sunt incluse?
Prin case la rosu intelegem executarea lucrarilor de infrastructura si suprastructura fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului.

Etapele realizarii unei case la rosu

Construim case la rosu incepand cu 195 euro/mpCase la gri

Casa la cheie reprezinta o casa semifinisata.

Fata de casa la rosu, acesta beneficiaza de urmatoarele finisaje in plus

Construim case la gri incepand cu 290 euro/mpCase la cheie

Prețul include manopera, materialele de construcții și toate taxele (inclusiv TVA).
Acest preț include de asemenea și organizarea de șantier: transport, cazare și mese muncitori; transport și depozitare materiale de construcții; paza șantierului (dacă este cazul) și asigurarea.

Casa la cheie cuprinde urmatoarele

Construim case la cheie incepand cu 405 euro/mpALTE SERVICII

Felul in care ne simtim in spatiul care ne inconjoara este esential pentru calitatea vietii noastre. Pentru a reusi crearea unui spatiu optim desfasurarii unor anumite activitati (relaxare, studiu, odihna etc.) trebuie tinut cont de anumite reguli atat de ergonomie, cat si de cromatica. Toate aceste reguli trebuie sa fie subordonate propriei personalitati si dorintelor beneficiarului proiectului de amenajare.

Indiferent daca este cazul unui proiect pentru un apartament, o casa,  un hotel sau un complex comercial, colaborarea cu o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul amenajarilor interioare va avea efecte benefice asupra: aspectului spatiului supus amenajarii; timpului beneficiarului si a timpului de executie a lucrarii; bugetului alocat amenajarii.Galerie servicii